اگر عاشق گوش دادن به موسیقی هستید، انتخاب یک موزیک پلیر آفلاین خوب برای بهبود تجربه شنیداری شما ضروری است. یک موزیک پلیر خوب نه تنها یک رابط کاربری جذاب ارائه میدهد؛ بلکه به شما این امکان را میدهد که به راحتی آهنگهای خود را دستهبندی کنید و به آنها دسترسی پیدا کنید. همچنین این برنامه باید از تمامی فرمتهای اصلی پشتیبانی کند و به شما این امکان را بدهد که با اکولایزر خود، تنظیمات اکولیزاسیون دقیقی داشته باشد تا شما به بهترین وجه ممکن موسیقی را بشنوید.
صدها موزیک پلیر یا پخش کننده موسیقی رایگان و غیر رایگان در اندروید و پلی استور و دیگر فروشگاههای این سیستم عامل وجود دارد؛ اما همه آنها معیارهای گفتهشده را ندارند. ما به واسطه اینکه در چند هفته گذشته به غیر از برنامههای موسیقی مورد علاقه شخصی خودمان، بسیاری از این برنامهها را امتحان کردهایم، از این موضوع آگاهی پیدا کردهایم و در نتیجه فهرستی از بهترین اپهایی موسیقی برتر اندروید را در اینجا گرد آوردهایم و تقدیم شما کاربران دنیای موسیقی کردهایم. در این مقاله که حاصل بررسی چند مقاله دیگر و همچنین جستجوهای پرشمار است، تلاش کردهایم تا همه سلایق و همه نیازها را پوشش دهیم.
این مقاله حاصل بررسی چند مقاله دیگر، جستجوهای پرشمار و تجربه شخصی اعضای تحریریه ما است و در آن تلاش شده است تا مسیرهای فکری متفاوت در زمینه انتخاب موزیک پلیر مناسب را پوشش داده شود و سلایق، علائق و نیازهای کاربران مختلف در نظر گرفته شود.
[توضیح تحریریه دنیای موسیقی: این مقاله توسط گیکهای علاقهمند به تکنولوژی و موسیقی بازبینی شده است و تلاش شده است تا مقالهای باشد فراتر از ترجمه صرف و نیازهای کاربران ایرانی را در نظر بگیرد. امیدواریم این تلاش ما که حاصل تجربیات شخصی و همچنین مراجعه به سایتهای متعدد است، نیازهای شما با سلایق مختلف را برطرف کند.]
بهترین موزیک پلیرهای اندروید
اندروید در حال حاضر پرطرفدارترین سیستم عامل دنیا است و بیش از ۳ میلیارد دستگاه در سرتاسر قدرت خود را از این سیستم عامل گرفتهاند. این سیستم عامل که بر مبنای هسته سیستم عامل لینوکس توسعه یافته است، اولین بار در سال ۲۰۰۸ منتشر شد و در طول این مدت رشد بیسابقهای را تجربه کرد. برنامهها و اپهای زیادی برای سیستم عامل توسعه داده شده است و به تبع اپهای زیادی نیز برای موسیقی توسعه داده شده است.
در دنیای امروز به واسطه گسترش ابزارهای هوشمند، موسیقی بیش از هر زمان در دسترس کاربران قرار دارد و اپهای موسیقی بخشی جداناشدنی از هر گوشی هوشمند هستند. موسیقی امروزه بیش از هر زمانی شنیده میشود و آمار فروش و استریم موسیقی در حال حاضر گواهی بر این موضوع است.
در دنیای موسیقی پیش از این در دو مقاله به بهترین برنامههای موزیک پلیر ویندوز و آیفون پرداختهایم و در مقاله کنونی به بهترین برنامههای منتشرشده برای سیستم عامل اندروید پرداخته شده است. این مقاله حاصل بررسی چند مقاله دیگر، جستجوهای پرشمار و تجربه شخصی اعضای تحریریه ما است و در آن تلاش شده است تا مسیرهای فکری متفاوت در زمینه انتخاب موزیک پلیر مناسب را پوشش داده شود و سلایق، علائق و نیازهای کاربران مختلف در نظر گرفته شود. مزیت این مطلب این است که به واسطه جامع بودن آن و وجود نسخههایی از بسیاری از این اپها در سیستم عاملهای دیگر، برای کاربران دیگر سیستم عاملها از جمله ویندوز و آی او اس نیز مناسب است.
این مقاله حاصل ترکیب و ترجمه چند مقاله است. مقاله اول با عنوان ۱۷ موزیک برنامه موسیقی آفلاین برتر برای اندروید (17 Best Offline Music Apps For Android) نوشته راچیت آرگاوال (Rachit Agarwal) از وبسایت Beebom است و مقاله دوم با عنوان ۱۲ موزیک پلیر اندروید در سال ۲۰۲۳ (12 Best Music Players on Android in 2023) نوشته متیو شولتز (Matthew Sholtz) از وبسایت اندروید پلیس (Android Police) است. همچنین در این مقاله از مطلبی با عنوان ۶ موزیک پلیر برتر برای اندروید (The 6 Best Music Players For Android) نوشته نیسا آسچلیک (Nisa Ozcelik) در وبسایت موبایل مارکتینگ ریدز (Mobile Marketing Reads) نیز بهره گرفته شده است.
اپهای پیشنهادی این مقاله توسط سایتهای منبع انتخاب شدهاند و ممکن است با نظر تحریریه دنیای موسیقی یکسان نباشند. در صورتی که نیاز به توضیح اضافهای باشد، این اضافات در متن به صورت مشخص و در داخل قلاب آورده میشود.
ویژگیهای یک موزیک پلیر خوب چیست
دوران ما، عرصه جولان و محبوبیت سرویسهای استریم است. پیش از این در مطلب «۱۵ موزیک پلیر برتر برای ویندوز در سال ۲۰۲۳» به روند بازار موسیقی و رشد بیسابقه سرویسهای استریم از سال ۲۰۰۸ تا به امروز پرداختهایم. مجموع درآمد حاصل از سرویسهای استریم در سال ۲۰۲۱ در حدود دو برابر کلیه سرویسهای دیگر فروش موسیقی است و این نشان از جایگاه این استریم در عرصه موسیقی که ستاره اصلی آن اسپاتیفای (Spotify) و اپل میوزیک (Apple Music) است، دارد. اما با همه این تفاسیر هنوز افراد زیادی هستند که دوست دارند که موسیقی را به صورت آفلاین و از کتابخانه صوتی شخصی خود و بدون الگوریتمهای سرویسهای استریم و به انتخاب خودشان بشنوند و امکاناتی داشته باشند که این سرویسها ندارند.
موسیقی آفلاین علیرغم همه پیشرویهای سرویس استریم، همچنان زنده است.
آهنگ مورد علاقه خود را انتخاب کنید، موسیقی مورد علاقه خود را گوش دهید و اسیر الگوریتم سرویسهای استریم موسیقی نشوید.
برنامههای آفلاین اگرچه زیر سایه استریم قرار دارند؛ اما هنوز زندهاند. ما در این مطلب طولانی قرار است برخی از بهترین اپهای موزیک پلیری که میتوانید با آنها به شخصیترین روشهای ممکن موسیقی گوش دهید را معرفی کنیم. در این مطلب سلایق و علایق، قیمت، امکانات و امکان شخصیسازی و تمها در نظر گرفته شده است. پس بدون اتلاف وقت به سراغ اصل موضوع برویم و با بهترین موزیک پلیرهای اندروید در زمینههای مختلف و با امکانات مختلف آشنا شویم. بسیاری از عناوین مطرحشده در این فهرست برای سیستم عامل iOS نیز منتشر شدهاند و که ممکن است در مقاله «۱۵ اپ موزیک پلیر برتر آیفون که باید امتحان کنید» با آنها آشنا شده باشید.
یک موزیک پلیر خوب باید بتواند مجموعهای از قابلیتها را که مناسب سلیقه و نیاز کاربر است را ارائه دهد. موزیک پلیر خوب باید بتواند از فرمتهای مختلف فایلهای صوتی از جمله MP3، MP4، M4A، OGG، WMA، FLAC، ALAC، WAV، APE، WV، TTA، MPC، ALAC، AIFF و ... پشتیبانی کند، باید رابط کاربری خوبی داشته باشد و حتیالامکان سبک باشد و مشکل نرمافزاری نداشته باشد، امکان ساخت و مدیریت پلی لیست داشته باشد و این امکان به خوبی کار کند، کتابخانه آن به خوبی آهنگها را پیدا کند، امکان ارتباط با دستگاههای مختلف پخش موسیقی از جمله هدفون، اسپیکر و بلندگو، سیستمهای صوتی هوشمند، سیستمهای صوتی خودروها و … را داشته باشد، اکولایزر نیز از ضروریاتی است که یک پخشکننده موسیقی نیاز دارد.
از دیگر ویژگیهایی که میتوان آن را ضروری دانست، داشتن ویجت، امکان اتصال به سرویسهای استریم، نمایش لیریکس و متن آهنگها، ویژوالیزیشن، ویرایشگر تگ فایلهای صوتی داشته باشد و قیمت مناسب داشته باشد.
پس از ذکر توضیحاتی نسبتا طولانی، بهتر است که زودتر به سراغ اصل مطلب و معرفی اپهای این فهرست بکنیم.
بهترین موزیک پلیرهای آفلاین برای پخش موسیقی از حافظه محلی دستگاه
در ادامه با ما همراه باشید تا فهرستی از بهترین موزیک پلیرهای آفلاین را به شما معرفی کنیم. در این مجموعه تلاش شده است تا بهترین اپهای این دسته به شما معرفی شود تا با آن بتوانید با هر سلیقهای به شخصیترین حالت ممکن به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید. موسیقی آفلاین علیرغم همه پیشرویهای سرویس استریم، همچنان زنده است. موسیقی مورد علاقه خود را انتخاب کنید، موسیقی مورد علاقه خود را گوش دهید و اسیر الگوریتم سرویسهای استریم موسیقی نشوید.
پیشنهاد میکنیم در این زمینه مقاله دیگر ما در دنیای موسیقی در مورد تاثیر سرویسهای استریم موسیقی را نیز مطالعه کنید:
سرویسهای استریم، تجربه موسیقی ما را نابود کردهاند
۱. پاورامپ میوزیک پلیر - PowerAmp Music Player
هیچ موزیک پلیر آفلاینی در اندروید را نمیتوان به اندازه PowerAmp Music Player کامل دانست. این برنامه یکی از بهترین و محبوبترین موزیک پلیرهای آفلاین است که میتوانید در پلی استور (Play Store) پیدا کنید. من شخصا به واسطه قابلیتهای فراوانی که این برنامه ارائه میدهد، یکی از طرفداران پاورامپ میوزیک پلیر هستم. این برنامه دارای ویژگیهایی استثنایی از حمله بهبود صدا با استفاده از اکولایزر گرافیکی بهینهسازیشده با رابط کاربری جذاب ۱۰ باندی، تنظیم بیش و تنظیم سهبرابری، گسترش صدای استریو، پخش گپلس (بدون شکاف یا فاصله)، میکس مونو، صف پخش پویا، کنترل صدای مستقیم (DVC: Diret Volume Control) و بسیاری قابلیتهای دیگر است که اجازه میدهد موسیقی دقیقا به همان نحوی پخش شود که کاربر دوست دارد.
حال اگر از ویژگیهای پرشما آن بگذریم، به رابط کاربری زیبای آن علیرغم پیچیدگیهایش میرسیم که بدون شک رضایتبخش خواهد بود. این برنامه دارای ۴ چهار ویجت (Widget) قابل تنظیم برای صفحه اصلی و همچنین ویجتی نیز برای صفحه قفل یا لاک اسکرین (Lock Screen) دارد. به طور کلی، اگر حوصله این را دارید که کمی زمان صرف سفارشیسازی این برنامه بکنید، از PowerAmp Music Player بیش از هر برنامه دیگری در این فهرست بهره خواهید برد.
این برنامه کاملا با نامی که دارد، تناسب دارد و قابلیتهایی دارد که در دیگر برنامهها کمتر پیدا میشود. از جمله این قابلیتهای خاص میتوان به امکان ایمپورت آهنگ از منابع استریم HTTP به صورت دیجیتال اشاره کرد. پشتیبانی از کرومکست (Chromecast)، اندروید اوتو، دستیار صوتی گوگل یا گوگل اسیستنت (Google Assistant) همه خلاهای ممکن برای یک موزیک پلیر را پر کرده است. PowerAmp همچنین امکان Visualization نیز دارد تا با آن بتوان تصویر را روی نمایشگر محیطی اجرا کرد.
قیمت: تست رایگان ۱۵ روزه، نسخه پولی ۶.۹۹ دلار
دانلود و نصب اپ Poweramp Music Player (Trial) (نسخه آزمایشی ۱۵ روزه)
دانلود و نصب اپ Poweramp Full Version Unlocker (نسخه کامل پولی)
۲. پلستار میوزیک پلیر - Pulsar Music Player
برنامه Pulsar Music Player به لطف رابط کاربری زیبا و در نظر گرفتن این نکته که با وجود رایگان بودن، فاقد تبلیغات است؛ یک موزیک پلیر پرطرفدار برای اندروید است که سالها در میان محبوبترین جای داشته است. این برنامه همچنین دارای ویژگیهای پرشمار دیگری از جمله پخش گپلس، نمایش اشعار و ترانهها، کراسفید (Crossfade)، تنظیم سرعت پخش، ویرایش تگ، قابلیت پیشنهاد تجربه موسیقایی بر مبنای سایت last.fm، پشتیبانی از کرومکست، فرمان صوتی، پشتیبانی از اندروید اوتو (Android Auto) و ... است. یکی دیگر از ویژگیهایی که من دوست دارم، زمانشمار خواب درونی این برنامه است که اجازه میدهد پخش موسیقی به صورت خودکار پس از مدت مشخصی متوقف شود.
اگرچه نمیتوان پلستار میوزیک پلیر را به اندازه PowerAmp Music Player توانا در نظر گرفت؛ اما اگر حرفهایترین کاربر موسیقیدوست نیستید، این برنامه رضایت شما را به دست خواهد آورد. رابط کاربری این برنامه بسیار ساده و دسترسیپذیر است که باعث میشود برای اکثر کاربران اندروید مناسب باشد.
این برنامه را میتوان خواهر اپ Omnia Music Player دانست که روی زیباییشناسی تمرکز کرده است. اگر به دنبال یک موزیک پلیر رابط کاربری مبتنی بر طراحی متریال گوگل برای تطابق با محیط سیستم عامل خود دارید، Pulsar Music Player یک گزینه مناسب است. این اپ قابلیت سفارشیسازی تمها را دارد و میتوان تم رنگی را نیز انتخاب کرد. این اپر از گوگل کست (Google Cast) و اندروید اوتو نیز پشتیبانی میکند.
قیمت: رایگان
دانلود و نصب اپ Pulsar Music Player
۳. میوزیکولت میوزیک پلیر - Musicolet Music Player
میوزیکولت میوزیک پلیر آن نامی نیست که بسیاری از شما شنیده باشید، اما با این حال، با اطمینان میتوانم به شما بگویم این اپ یکی از بهترین اپهای موزیک پلیر آفلاینی است که میتوانید در پلی استور پیدا کنید. یکی از بهترین ویژگیهای این برنامه عدم درخواست مجوز اینترنت است؛ چیزی که در عموم برنامهها رایج است و با Musicolet میتوانید مطمئن باشید که برنامه در پسزمینه به اینترنت متصل نمیشود. این یعنی که شاهد برنامهای هستیم که در آن خبری از معرفی و تبلیغات نیست و صرفا با یک موزیک پلیر ساده مواجهیم که کاری که قرار است انجام دهد را به خوبی انجام میدهد. البته عدم اتصال به اینترنت باعث میشود که میوزیکولت نتواند اطلاعات آهنگها را از اینترنت دریافت کند.
وقتی به سراغ ویژگیها و قابلیتهای Musicolet برویم؛ هرگز ناامید نخواهیم شد. این اپ تنها موزیک پلیر این فهرست است که از چندین صف پخش (Queues) پشتیبانی میکند. شما حتی میتوانید یک صف پخش مجزا را در حین گوش دادن به یک صف پخش دیگر ایجاد کنید. این برنامه همچنین دارای اکولایزری قدرتمند است که به شما این امکان را میدهد که موسیقی را مطابق سلیقه و امکانات خود تنظیم کنید. همچنین این برنامه دارای یک زمانشمار خواب است که بر اساس زمان یا تعداد آهنگ تنظیم میشود. به طور کلی من این برنامه را خیلی دوست دارم و اگرچه معتقد نیستم که بهترین برنامه این فهرست است؛ اما رابط کاربری ساده و همچنین احترام به حریم خصوصی این برنامه آن را برای من محبوب کرده است.
[این برنامه یکی از سبکترین موزیک پلیرهای این فهرست نیز هست. این برنامه را میتوانید در ضعیفترین تلفنهای هوشمند اندرویدی نصب کنید و اطمینان داشته باشید که به خوبی در همه این دستگاهها کار خواهد کرد. یکی دیگر از ویژگیهای این برنامه قابلیت شخصیسازی نسبی و همچنین ویرایشگر تگ است. همچنین مدیریت فایلها در این برنامه کارآمدی خوبی دارد. همچنین با تنظیم رنگ دستگاه بر مبنای صفحه نمایش، میتوانید بهره بیشتری از طراحی زیبای رابط کاربری این اپ ببرید. این برنامه همچنین دارای ویجت و میانبر کارآمدی در بخش نوتیفیکشن است.
این برنامه همچنین از اطلاعات کتابخانه موسیقی نیز فایل پشتیبان تهیه میکند. با Musicolet همچنین میتوانید بخشی از آهنگ را ببرید و جدا کنید و به عنوان زنگ یا رینگتون (Ringtone) برای تلفن همراه خود استفاده کنید. یکی دیگر از قابلیتهای خوب این برنامه، امکان پخش آهنگ از داخل پوشه است که باعث میشود کاربران که موزیکهای خود را با پوشه به داخل دستگاه کپی کردهاند، دسترسی راحتی به آنها داشته باشند.
این برنامه از گستره زیادی از فرمتهای صوتی نظیر فلک، ام پی تری، ویو و ... نیز پشتیبانی میکند. این برنامه از اندروید اوتو پشتیبانی میکند و امکان ایجاد میانبر (Shortcut) برای پخش سریعتر آلبوم یا آهنگ مورد علاقه شما را نیز دارد. این اپ امکان نمایش لیریکس نیز دارد. نکتهای که در این میان باید گفته شود این است که در برخی تلفنهای هوشمند این برنامه با اختلالاتی مواجه است.]
قیمت: رایگان
دانلود و نصب اپ Musicolet Music Player
۴. اوتو میوزیک - Oto Music
اگر در جستجوی داشتن یک اپ کاملا رایگان هستید؛ Oto Music گزینهای است که باید در رادار توجهات خود قرار دهید. این موزیک پلیر با داشتن قابلیتهایی نظیر پخش گپلس، فید شدن آهنگها در حین شروع و پایان، نمایش لیریکس، تایمر خواب، اکولایزر داخلی داشتن پنج ویجت انتخابی و ... امکانات کاملی دارد که برای یک برنامه با حجم کم و رایگان که از گستره زیادی از فرمتها و کدکهای موسیقی پشتیبانی میکند، یک گزینه ایدهآل است. این برنامه رایگان است و پرداختهای درونبرنامهای آن صرفا اختیاری است و برای کمک به توسعهدهندگان آن قرار داده شده است.
اپ Oto Music همچنین تمها روش و تاریک خوبی دارد و انیمیشنهای پرشماری دارد که باعث شده رابط کاربری و پیمایش صفحات بسیار روان باشد. پشتیبانی از اندروید اوتو و کرومکست امکانی است که در این برنامه رایگان وجود دارد و آن را بدل به یک گزینه ایدهآل و رقابتی در برای سایر اپهای موزیک پلیر بدل کرده است
[حجم کم این برنامه آن را به یک گزینه مناسب برای دستگاههای اندرویدی قدیمیتر نیز بدل کرده است.]
قیمت: رایگان با امکان دونیت
۵. بلک پلیر - BlackPlayer Music Player
بلک پلیر یکی دیگر از موزیک پلیرهاب مورد علاقه من است. این برنامه طراحی مدرن و مینیمالیستی دارد و به لطف استفاده از رنگ مشکلی در سراسر رابط کاربری، در صفحه نمایشهای AMOLED (این صفحه نمایشها در حال حاضر بیشتر تلفنهای هوشمند از جمله پرچمدارهای سامسونگ و شیائومی استفاده میشوند و رنگ سیاه را بسیار خوب نمایش میدهند.) بالاترین کارآیی خود را به نمایش میگذارد. برنامه BlackPlayer یک اکولایزر ۵ باندی با تقویت بیس، مجازیساز صدای فراگیر سه بعدی و آمپلیفایر دارد.
از دیگر ویژگیهای آن میتوان به پخش گپلس، مدیریت کاور آلبوم، پشتیبانی از Android Auto و Wear OS، تایمر خواب و ... اشاره کرد. تنها ایراد این برنامه را میتوان نمایش تبلیغات دانست؛ اگرچه تبلیغان آن چندان باعث حواسپرتی نمیشوند و جز این مشکل و ایرادی از این برنامه نمیتوان گرفت.
قیمت: رایگان با تبلیغات
دانلود و نصب BlackPlayer Music Player
۶. گانمد پلیر - GoneMad Player
درست به مانند موزیک پلیر PowerAmp، برنامه پخش موسیقی GoneMad نیز بسیار پرطرفدار و دارای ویژگیهایی غنی است. این برنامه دارای ۱۶ اکولایزر ازپیشتنظیمشده داخلی است که به کار امکان میدهد بیس، بالانست، تمپو و شبیهساز و محدودکننده و موارد دیگر را مدیریت کنید. از دیگر ویژگیهای این برنامه میتوان به پخش گپلس، تایمر خواب، پخش کراسفید (Crossfade)، کیو شیت (Cue-Sheet)، ویرایشگر تگ، پلی لیست هوشمند اشاره کرد.
من همچنین عاشق رابط کاربری این اپ هستم. اگرچه ممکن است این رابر کاربری در نگاه اولی کمی خشک به نظر برسد؛ اما به واسطه پشتیبانی از قابلیت سفارشیسازی میتوان تم آن را تغییر داد (بیش از ۱۰۰۰ انتخاب برای تم وجود دارد) که به شما این امکان را میدهد که برنامه را دقیقا به شکلی درآورید که میخواهید. من همچنین سرعت برنامه و همچنین نداشتن لگ و باگ و کندی آن را نیز بسیار دوست دارد. مهم نیست که کتابخانه موسیقی شما چهقدر بزرگ باشد؛ با GoneMad میتوان به راحتی آن را مدیریت کنید.
اگر به دنبال برنامه موزیک پلیری قدرتمند هستید، این برنامه به طور قطعی همان چیزی که است که باید به آن توجه کنید. این اپلیکیشن از فرمتهای AAC، MP4، M4A، M4B، MP3، OGG، FLAC، OPUS، APE، WV، AAC، MPC، ALAC، WAV، WMA، ADTS (نسخه ۴ به بالا) و 3GP (نسخه ۴ به بالا) پشتیبانی میکند.
قیمت: تست رایگان، نسخه پولی ۱.۹۹ دلار
دانلود و نصب اپ GoneMad Player (نسخه آزمایش ۱۴ روزه)
دانلود و نصب اپ GoneMAD Music Player Unlocker (نسخه کامل پولی)
۷. سیمپل میوزیک پلیر - Simple Music Player
اگر سادگی و دسترسیپذیری و آماده به کار بودن یک اپ برای شما مهم است، Simple Music Player یک گزینه ایدهآل است که تمرکز اصلی آن پخش موسیقی از حافظه محلی دستگاه است. این اپ تمام قابلیتهای مورد نیاز یک موزیک پلیر قوی از جمله پلی لیست، اکولایزر با پروفایلهای ازپیشتنظیمشده، سفارشیسازی رنگ و تم، ویجت و ... را در اختیار شما قرار میدهد. همچنین امکان جستجوی بسیار خوبی در آهنگهای قدیمی و جدید را نیز دارد.
این اپ هیچ تبلیغاتی ندارد و از میان برنامههای معرفی شده در این فهرست، کمترین دسترسیهای سیسیتمی را میخواهد؛ اما امکان همگامسازی با گوگل کست را ندارد و به همین سبب برای پخش موسیقی در بلندگوشی هوشمندتان باید دنبال ابزار دیگر بگردید.
قیمت: رایگان
دانلود و نصب اپ Simple Music Player
۸. کناری (موزیک پلیر) - Canaree (Music Player)
کناری یا قناری یک از بینظیرترین موزیک پلیرهای آفلاین این فهرست است و من در روزهای اخیر عاشق آن شدهام. اول از همه، این برنامه یک رابط کاربری زیبا را ارائه میدهد که ظاهر آن از زبان طراحی iOS و طراحی متریال اندروید الهام گرفته است. در زمینه قابلیتها و ویژگیهای این برنامه نیز باید گفت که دارای اکولایزر ۵ باده، پخش متقاطع یا کراسفید، پخش گپلس، پشتیبانی از ویجتهای رنگارنگ و حالت تاریک (Dark Mode)، پشتیانی از Android Auto، Wear OS و موارد دیگر است.
در حالی که همه این ویژگیها مناسب هستند و کارآیی خوبی دارند؛ قابلیت یو اس پی یا USP موزیک پلیر Canaree ویژگی خاصی است که در آن اشعار و ویدئوهای آهنگ را در یک ویدئوی شناور به نمایش درمیآورد. هر بار که آهنگی را در کناری پخش میکنید، میتوانید روی حباب شناور برنامه (که شبیه آیکون توئیتر است) تپ کنید و به طور خودکار متن آهنگ و ویدئو را در یوتیوب جستجو کنید. این راهکار عالی برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد آهنگ و یا آهنگهایی است که به آنها گوش میدهید. اگر به دنبال چنین قابلیتی هستید، این موزیک پلیر یک گزینه قابل تامل است که باید آن را امتحان کنید.
قیمت: رایگان با پرداخت درونبرنامهای
دانلود و نصب اپ کناری - Canaree
۹. استلیو پلیر - Stellio Player
یک برنامههای مورد علاقه من در این فهرست برای گوش دادن آفلاین موسیقی، استلیو پلیر است که در حین تحقیق و جستجو برای نوشتن این مطلب، کشف کردم. من بیش از همه عاشق رابط کاربری صفحه پخش برنامه هستم که در این فهرست بیشتر از همه دوست دارم. به تصویر برنامه نگاه کنید، با وجود اینکه همه امکانات مورد نیاز برای کنترل صفحه را در اختیار دارید؛ اما همچنان بسیار تمیز به نظر میرسید. من همچنین این امکان برنامه که به شما اجازه میدهد که به طور مستقیم از صفحه پخش موزیک پلیر اکولایزر دسترسی پیدا میکنید را نیز بسیار دوست دارم.
در صحبت در مورد اکولایزر باید گفت که احتمالا که این برنامه قویترین اکولایزر را در میان دیگر برنامههای این فهرست برای پخش آفلاین موسیقی در اختیار دارد. با این ابزار نه تنها میتوانید باندهای مختلف را تنظیم کنید؛ بلکه میتوانید تغییرات زیادی را در جلوههای مختلفی از جمله بیس، اکو، تریبل، ریورب و ... اعمال کنید. اگر نمیخواهید خیلی درگیر پیچیدگیهای اکولایزر شوید، این برنامه فهرستی از پروفایلهای ازپیشتنظیمشده که با دقت سازماندهی شدهاند را در اختیارتان قرار میدهد. من واقعا این برنامه را دوست دارم و به شما هم پیش پیشنهاد میکنم که آن را امتحان کنید.
قیمت: رایگان با پرداخت درونبرنامهای
دانلود و نصب اپ Stellio Player
۱۰. پی میوزیک پلیر - Pi Music Player
پی میوزیک پلیر یک برنامه پخش موسیقی بسیار محبوب برای اندروید است که از آن میتوان به عنوان یک گزینه عالی برای افرادی که خواهان داشتن برنامهای ساده و با دسترسی آسان هستند، یاد کرد. این برنامه از زبان طراحی متریال گوگل پشتیبانی میکند و تطابق دقیقی با رابط کاربری سیستم عامل اندروید دارد. اکولایزر ۵ بانده داخلی همراه با امکان تقویت بیس، افکتهای ریورب سهبعدی و مجازیساز در کنار ۱۰ پروفایل از پیشتنظیمشده یکی از ویژگیهای مهم این برنامه است. همچنین با Pi Music Player میتوانید به غیر از فایلهای موسیقی، پادکست و کتابهای صوتی نیز گوش دهید که برای افرادی که از داستانهای متنوع در کنار موسیقی لذت میبرند، یک گزینه غیرقابل چشمپوشی است.
برنامه Pi Music Player همچنین تعداد زیادی ویژگیهای اضافی دیگر نیز دارد که برای کاربران مفید خواهد بود. از جمله این ویژگیها میتوان به برش آهنگ برای رینگتون و همچنین قابلیتی با نام ارسال به هر کجا (Send Anywhere) برای اشتراکگذاری موسیقی بین پلتفرمهای ایمن را میتوان نام برد. در حال که شاید این ویژگیها برای یک برنامه موسیقی ضروری به نظر نرسند؛ اما وجود آنها یک گزینه عالی است. برنامه پی میوزیک پلیر امتیاز بسیار خوبی در فروشگاه پلی استور دارد و این ویژگیها یکی از دلایل اصلی آن هستند. اگر یک برنامه موسیقی با کیفیت میخواهید که بتواند فایلهای صوتی محلی که در دستگاه تلفن اندرویدی شما ذخیره شدهاند را پخش کند، حتما باید این برنامه را مورد توجه قرار دهید.
قیمت: رایگان با قابلیت پرداخت درونبرنامهای
دانلود و نصب اپ Pi Music Player
۱۱. دابل توئیست میوزیک پلیر - DoubleTwist Music Player
دابل توئیست میوزیک پلیر یک برنامه پخش موسیقی، مدیر پادکست و پخشکننده رادیو است که از آن میتوان به عنوان یک گزینه بسیار خوب در فهرست برنامههای ما نام برد. این اپ سریع و کاربردی است که با آن دیگر نیازی به جابهجایی در میان برنامکها و اپهای مختلف را ندارید. با این اپ خیلی راحت میتوانید پادکستهای خود را مدیریت کنید و لیست پخشهای سرویسهای استریم خود را سینک کنید.
از دیگر ویژگیهای این اپ میتوان به تایمر خواب، حذف تبلیغات پادکست، حذف تبلیغات رادیویی، اکولایزر ۱۰ بانده، پخش گپلس و تمهای بسیار خوب و ... اشاره کرد. این اپ از سرویسهای مدرنی و بهروزی نظیر ایرپلی (AirPlay)، کرومکست و پروتکل DLNA پشتیبانی میکند.
قیمت: رایگان با پرداخت درونبرنامهای
دانلود و نصب اپ DoubleTwist Music Player
۱۲. رترو میوزیک پلیر - Retro Music Player
رترو میوزیک پلیر یک برنامه موسیقی با ظاهر خوب است که بدون اتصال به اینترنت کار میکند و زبان طراحی آن تلفیقی از طراحی متریال گوگل و طراحی iOS اپل است. این برنامه بنیاد و اساس عناصر تعاملی طراحی متریال را حفظ میکند و در کنار آن کاملا در ظاهر و احساس کاربری از iOS الهام گرفته است. این ترکیب که بسیار خوب به نظر میرسید، باعث لذتبخش شدن استفاده از این موزیک پلیر شده است. کاربران همچنین میتوانند تمهای سفید، تیر و مشکی را انتخاب کنند که خصوصا آخرین گزینه برای گوشیهایی با نمایشگر AMOLED که امروزه طرفداران زیادی دارد، مناسب است.
در بحث ویژگیها و قابلیتهای این برنامه، Retro Music Player یک مجموعه خوب را ارائه میدهد. پخش گپلس، ظاهر چرخ و فلک برای کاور آلبوم، تایمر خواب، اکولایزر و متنیاب همگامسازیشده داخلی برای پیدا کردن لیریکس را میتوان ویژگیهای مهم این اپ دانست. من اولین کسی خواهم بود که میگویم این برنامه اگرچه به اندازه برنامههایی نظیر PowerAmp و GoneMad قدرتمند نیست؛ اما کارآیی آن برای چیزی که طراحی شده است و وظیفه دارد، قابل قبول است.
قیمت: رایگان با پرداخت درونبرنامهای
دانلود و نصب اپ Retro Music Player
۱۳. شاتل میوزیک پلیر - Shuttle Music Player
اگر به دنبال یک موزیک پلیر منبع باز (Open Source)، سریع و ساده برای پخش موسیقی میگردید، به دنبال گزینهای جز شاتل میوزیک پلیر نروید. این اپ ظاهری مدرن و مینیمالیستی دارد که از زبان طراحی متریال بهره میبرد که برای پیمایش و کار با برنامه مناسب است و هم ظاهری زیبا دارد. این برنامه یک اکولایزر ۶ بانده با تقویت بیس اضافی را در خود دارد و ویژگیهای عمومی نظیر پخش گپلس، پشتیبانی از نمایش لیریکس داخل آهنگ، دانلود خودکار کاور و آرتورک آلبومها، گزینههای متعدد برای تم، تایمر خواب، ویجتهای قابل تنظیم و ... را نیز دارد.
من Shuttle Music Player را به دلیل رابط کاربری بدون حاشیه دوست دارم و آن را به هر کسی به دنبال یک موزیک پلیر سبک با ویژگیهای پربار است، پیشنهاد میکنم.
قیمت: رایگان با قابلیت پرداخت درونبرنامهای
دانلود و نصب اپ Shuttle Music Player (برای گوشیهای قدیمی)
دانلود و نصب اپ Shuttle 2 Music Player
دانلود و نصب اپ Shuttle+ Music Player (نسخه پولی)
۱۴. فونوگراف - Phonograph
فونوگراف یکی از معدود اپهایی است که کاملا به طراحی متریال گوگل پایبند است و به همین واسط واقعا زیبا به نظر میرسید. این امر همچنین باعث شده است که رابط کاربری این اپ بسیار تمیز جلوه کند و در این برنامه از منوهای زیاد که باعث پیچیده شدن دسترسی به قابلیتهای برنامه میشود، خبری نباشد. این برنامه همچنین به واسطه قابلیت ادغام با سایت last.fm ، این امکان را دارد که به طور خود خودکار اطلاعات اضافی مانند تصایر و زندگینامه درباره آهنگها و هنرمندان را دریافت کند. یکی از ویژگیهای خاص و منحصر به فرد اپ Phonograph که من آن را دوست دارد، نمایش فهرست آهنگهای آینده پلی لیست است که به کاربر اجازه میدهد به راحتی آهنگ بعدی لیست پخش را ببیند و بتواند به راحتی و با یک ضربه یا تپ آن را رد کند.
جدا از قابلیتهای ذکرشده، فونوگراف تمام امکانات مورد نیاز برای برآورده کردن نیازهایی که از یک موزیک پلیر انتظار دارید را در خود دارد. این امکانات شامل اکولایزر، پخش گپلس، قابلیت ساخت تم، پشتیبانی از پلی لیست، ویجت برای صفحه اصلی و موارد دیگر همه در این اپ وجود دارد. به طور کلی این برنامه ساختار بسیار خوبی دارد و این واقعیت که کامل رایگان است، تاثیر مضاعفی بر این ساختار خوب آن و حسی که کاربر از آن دریافت میکند، دارد.
اگرچه در صفحه اطلاعات برنامه در مورد فرمتهای فایل صوتی که این برنامه پشتیبانی میکند، صحبتی نشده است؛ اما این اپ از عموم فرمتهای صوتی نظیر MP3،M4A ،MP4 و بیشتر پشتیبانی میکند و به خوبی آنها را اجرا میکند.
قیمت: رایگان
۱۵. میوزیک پلیر و ام پی تری پلیر - Music Player & MP3 Player
از گزینههای پایانی این فهرست در بخش موزیک پلیرهای آفلاین عمومی، اپ Music Player & MP3 Player است که برای افرادی که رابط کاربری رنگارنگ را ترجیح میدهند، طراحی شده است. این برنامه از تمام فرمتهای صوتی نظیر MP3، MIDI، WAV، FLAC، AAC، APE و ... پشتیبانی میکند و اکولایزر فوقالعادهای دارد که به واسطه داشتن افکتهای اضافه از جمله جلوههای بیس، ریورب و ... بسیار قدرتمند است.
قابلیت ساخت تم و قالببندی صفحه برنامه نیز بسیار کارآمد است و به شما این امکان را میدهد که ظاهر و حسی که از برنامه دریافت میکنید را کاملا شخصیسازی کنید. به غیر از موارد گفتهشده، همه ویژگیهای عمومی یک اپ موزیک پلیر در این برنامه در سطحی رضایتبخشی وجود دارد. این برنامه تبلیغات دارد و برای رهایی از تبلیغات باید نسخه حرفهای آن را خریداری کنید.
قیمت: رایگان با پرداخت درونبرنامهای
دانلود و نصب اپ Music Player & MP3 Player
۱۶. فوبار۲۰۰۰ - Foobar2000
فوبار۲۰۰۰ یکی از برنامههای مشهور و کارآمد در ویندوز است. این برنامه به مانند برنامه مشهور Winamp یکی از ابزارهای کارآمد پخش موسیقی است که فرمتهای زیادی پشتیبانی میکند. فوبار۲۰۰۰ که یک نسخه iOS نیز دارد در سال ۲۰۱۶ برای اندروید نیز منتشر شد. اگرچه ممکن است این برنامه به اندازه ویندوز و رایانههای شخصی مورد توجه قرار نگیرد؛ اما همچنان یک اپ عالی به حساب میآید، خصوصا اگر به طراحی مینمال علاقه داشته باشد. پخش گپلس به همراه امکان اجرای فرمتهای مختلف و همچنین پشتیبانی از پروتکل UPnP برای افرادی که ترجیح میدهند موسیقی را استریم کنند، از قابلیتهای مهم این اپل است.
قیمت: رایگان
۱۷. وی ال سی برای اندروید - VLC For Android
به مانند Foobar2000 اپ VLC نیز یکی از ابزارهای کارآمد و آشنا برای ویندوز است. این نرمافزار متن باز و آزاد یکی از بهترین گزینههای پخش انواع فرمت صوتی و تصویری در ویندوز و همچنین لینوکس است که قابلیتهای آن فراتر از پخش صرف فایلها است. این اپ طرفداران پرشماری نیز در جامعه اندروید دارد و خصوصا افرادی که به سادگی و قابل اعتماد بود یکی برنامه اهمیت میدهند، آن را بسیار دوست دارند. در این اپ بر خلافه نسخه رایانههای شخصی، امکانات زیاد و فراتر از تصوری ندارید؛ اما امکانات آن به خوبی عمل میکند. در این اپ تجربه شنیدن موسیقی کاملا بی دردسر است و به مانند ویندوز امکان پخش ویدئو را نیز دارید.
وی ال سی برای اندروید از فرمتهای صوتی و ویدئویی زیادی پشتیبانی میکند که از جمله خاصترینهای آنها میتوان به MKV، MOV و ... اشاره کرد. علاقهمندان به رسانههای استریم اینترنتی همچنین میتوانند به قابلیت اجرای فایلهای ایزوی DVD و اشتراکگذاری دیسک دسترسی دارند. همچنین VLC For Android از پخش صدای چندگانه چند ترک و زیرنویس نیز پشتیبانی میکند. از نقاط ضعف این برنامه میتوان به خطاهای کوچکی که ناشی از حساسیت کنترل و رابط کاربری این اپ است، نام برد.
[برخی فرمتها و خصوصا فرمتهای مرتبط با سیستم عامل iOS و دستگاههای آیفون و آیپد که به سختی در اندروید پخش میشوند را میتوان به راحتی با این اپ اجرا کرد.]
قیمت: رایگان
۱۸. ایمپ - AIMP
اگر پلی لیست برای شما اهمیت زیادی دارید و مهمترین چیز در تجربه شنیداری، ترتیب گوش دادن آهنگها و صف پخش است؛ AIMP را امتحان کنید. این برنامه که پیشتر در بخش معرفی بهترین موزیک پلیرهای ویندوز به آن پرداختیم یک گزینه کارآمد برای رایانههای شخصی است که تمرکز زیادی در دسترسی سریع به پلی لیست و امکان دسترسی به آهنگهایی که در طول روز گوش میشوید دارد. این قابلیت در نسخه اندروید نیز وجود دارد و اگرچه این قابلیت در دیگر اپها نیز وجود دارد؛ اما آنچه در پلی لیست ایمپ ایجاد میکنید، دسترسیپذیری سطح بالاتری دارد.
با وارد شدن به بخش تنظیمات همچنین میتوانید به گزینههایی برای تنظیم تم و قالب، کنترل ژستهای حرکتی، و تعیین معیارهایی برای نمایش اطلاعات فایلها و آهنگها دسترسی پیدا کنید و اگر به گوش دادن به موسیقی در حین رانندگی علاقه دارید، این اپ از Android Auto نیز پشتیبانی میکند.
قیمت: رایگان
بهترین اپهای استریم موسیقی با قابلیت دانلود برای پخش آفلاین
بیشتر سرویسهای پخش موسیقی که در حال حاضر به کاربران اجازه میدهند که اگر عضو پولی آن هستید؛ موسیقی را دانلود کنید. این گزینه برای افرادی که نمیخواهند زمان خود را صرف مدیریت کتابخانه موسیقی خود کنند؛ اما همچنین میخواهند به تمام موسیقیها و آهنگهای موجود در جهان دسترسی داشته باشند، عالی است. در این بخش برخی از بهترین برنامههای موزیک پلیر موجود که قابلیت پخش آفلاین را به شما ارائه میدهند را معرفی میکنیم.
۱. آمازون میوزیک - Amazon Music
برنامه پخش موسیقی مورد من آمازون میوزیک است؛ زیرا اگر عضو Amazon Prime باشید کاملا رایگان است. حتی اگر مزایای دیگر سرویس پرایم که شامل ویدئوها، تحویل سریعتر و تخفیف بیشتر است، برای شما اهمیت نداشته باشد، بخش موسیقی آن ارزش پولی که برای آن میپردازید را دارد. در حالی که مجموعه آهنگهای موجود در این سرویس کمتر از آهنگهای موجود در اپل میوزیک یا گوگل پلی میوزیک است؛ اما هنوز هم همه آهنگهای محبوب و بهترین را برای افرادی که نمیخواهند برای سرویسهای استریم خود هزینه کنند را دارد.
به علاوه این موارد، Amazon Music همچنین این امکان را به شما ارائه میدهد که آهنگها را در دستگاه خود دانلود کنید و از شنیدن آنها در حالت آفلاین از حافظه دستگاه لذت ببرید که یک قابلیت کاربردی است. من شخصا از استفاده از این برنامه در تلفن همراهم لذت میبرم و آن را به همه کسانی که به دنبال یک سرویس پخش موسیقی مقرون به صرفه هستند، توصیه میکنم.
قیمت: رایگان همراه با سرویس آمازون پرایم
۲. یوتیوب میوزیک (گوگل پلی میوزیک) - Youtube Music (Google Play Music)
برای کاربران اندروید در بسیاری از کشورها، احتمالا بهترین سرویس استریم موسیقی Google Play Music است. منظور من این است که این اپ به واسطه نصب اولیه روی دستگاه شما و داشتن بیش از ۴۰ میلیون آهنگ از سراسر جهان، یک گزینه بسیار خوب برای پخش موسیقی است. این اپ برای استفاده با تبلیغات رایگان است؛ اما اگر میخواهید آهنگها را دانلود کنید و به صورت آفلاین گوش دهید، باید ماهانه هزینه بپردازید. بخش مورد علاقه من در مورد سرویس گوگل پلی میوزیک، این است که امکان دسترسی به پادکستها و همچنین بیش از ۵۰ هزار ایستگاه رادیویی در سرتاسر دنیا را مهیا کرده است. اگرچه رابط کاربری آن کمی شلوع است؛ اما هنوز به اندازه کافی کارآمد و مناسب است و من هیچ تردیدی در توصیه آن به شما ندارم.
[گوگل پلی میوزیک اخیرا با یوتیوب میوزیک ادغام شده است و در حال حاضر شما با استفاده از سرویس یوتیوب میوزیک میتوانید به گستره زیادی از آهنگها دسترسی داشته باشید که شاید در دیگر سرویسها پیدا نشود.]
اگر شما بیشتر به اکوسیستم گوگل تمایل دارید؛ احتمالا از یوتیوب میوزیک استفاده میکنید یا حداقل نام آن را شنیدهاید. برای افرادی که علاقه زیادی به پخش موسیقی با رابط کاربری آشنای یوتیوب هستند، YT Music یک گزینه مناسب است که در حال پیشرفت است و جای پیشرفت زیادی نیز دارد.
دقیقا به مانند اسپاتیفای، در این اپ نیز پلی لیستهای ساختهشده توسط کاربران به صورت خودکار در دسترس دیگران هستند و مطابق علایق شما تنظیم میشوند و این همان جایی است که سرویسهای استریم موسیقی در آن میدرخشند و باید بدرخشند. این سرویس زمانی که شما در حال شنیدن موسیقی هستید، یاد میگیرند و به شما اطلاع میدهند که دنیایی پر از موسیقیهای بهتر در انتظار شما است.
قیمت: رایگان با تبلیغات و سرویسهای زماندار پولی
۳. اپل میوزیک - Apple Music
اگرچه اپل میوزیک را نمیتوان به کاربران اندرویدی توصیه کرد؛ اما اگر علاوه بر دستگاه اندرویدی خود، مک، آیفون یا آیپد دارید؛ آن را میتوان به عنوان یک گزینه خوب در نظر گرفت. سرویس Apple Music یکی از بزرگترین مجموعه آهنگها را در میان سرویسهای استریم موسیقی دارد و در بسیاری از موارد محتوای انحصاری نیز به کاربر ارائه میدهد که باعث ارزشمندتر شدن آن میشود. رابط کاربری Apple Music در اندروید اصلا و ابدا در حد یک ابرشرکت انحصارگرای ۳ تریلیون دلاری نیست و کاربران اندروید را راضی نخواهد کرد. اما این سرویس به واسطه امکاناتی که دارد همچنان ارزش خرید بالایی دارد و خصوصا برای افرادی که بخشی از زندگی خود را در اکوسیستم اپل میگذرانند یک گزینه غیرقابل چشمپوشی است.
قیمت: رایگان، نسخه پولی ۹.۹۹ دلار
موزیک پلیرهایی برای برای افراد آدیوفیل
پلیرهایی که تا به امروز معرفی کردهایم، گستره نیاز عموم افراد را در برمیگیرد. با این پلیرها و با هدفونها و سیستمهای پخش صوتی عمومی هرگز هیچگونه نقصی را همه موسیقیها احساس نمیکنید. پلیرهای مناسب افراد آدیوفیل اما مختص افرادی است که تلاش میکنند جزئیات موسیقی را بشنویند. در ادامه دو موزیک پلیر برتر مناسب برای افراد دوستدار صدا را به شما معرفی میکنیم.
۱. نیوترون میوزیک پلیر - Neutron Music Player
اپ Neutron Music Player ممکن است به اندازه بسیاری از گزینههای موجود در این فهرست، جذاب به نظر نرسد؛ اما یکی از بهترین برنامهها برای افراد آدیوفیل است (آدیوفیل Audiophile اصطلاحی است که به کسانی اطلاق میشود که علاقه بسیار زیادی به کیفیت صدا و دستگاههای صوتی دارند و جزئیات هدفون و هدست و بلندگو برای آنها اهمیت زیادی دارد). موتور صوتی ۳۲\۶۴ بیتی این اپلیکیشن نوترونی مستقل از پلتفرم و سیستم عامل است و به خوبی چگونگی بهره گرفتن از قدرت DAC دستگاه را به نمایش میگذارد (DAC: مبدل صدای دیجیتال به آنالوگ). این موتور صدای با وضوح بالا (Hi-Res) را مستقیما از طریق DAC پخش میکند که باعث حذف واسطهها (سیستم عامل) میشود.
نیوترون یا نوترون میوزیک پلیر یک پخشکننده موسیقی عالی برای فایلهای صوتی با وضوح بالا است. این برنامه از همه کدکهای صوتی پشتیبانی میکند، اکولایزر پارامتریک دارد، پخش صدای بینقصی دارد و هر آنچه که از یک برنامه موزیک پلیر برای افراد آدیوفیل انتظار دارید، را در خود دارد. اگرچه رابط کاربری این برنامه تا حدودی قدیمی و ضعیف است؛ اما فنآوری پشت برنامه باعث درخشش این اپلیکیشن اندرویدی شده است.
قیمت: ۷.۹۹ دلار
دانلود و نصب اپ Neutron Music Player
۲. یو اس بی آدیو پلیر پرو - USB Audio Player PRO
این موزیک پلیر، توجه افراد آدیوفیل را به خود جذب میکند. این اپ از مبدلهای دیجیتال (DAS) به آنالوگ یو اس بی و چیپهای صوتی وضوح بالا پشتیبانی میکند و توانایی اجرای دقیق هر وضوح و هم سمپل ریتی را دارد. اگر از افرادی هستید که پخش استریم موسیقی را به پخش فایل از حافظه دستگاه ترجیح میدهید، این برنامه یک هسته دیکودر MQA داخلی در این نرمافزار وجود دارد که میتواند جریان MQA را از 44.1/48 کیلوهرتز به 88.2/96 کیلوهرتز باز کند.
برنامه USB Audio Player PRO هرگز یک برنامه موزیک پلیر کیفیت بالا نخواهد بود اگر گستره زیادی از فرمتها و انواع فایل را پشتیبانی نکند. این برنامه فرمتهایی نظیر WAV، FLAC، OGG، MP3، MQA، DSD، SACD ISO، AIFF، AAC، M4A، APE، CUE و WV را پشتیبانی میکند. همچنین اگر ترجیح میدهید که فایلها را از سرورهای خانگی خود استریم کنید؛ این برنامه از پروتکل UPnP/DLNA نیز پشتیبانی میکند.
قیمت: ۷.۹۹ دلار
دانلود و نصب اپ USB Audio Player PRO
موزیک پلیرهای استریم
تا به اینجا ما تعدادی از بهترین موزیک پلیرها برای کارکردهای مختلف را معرفی کردیم. فهرست بالا مختص گوش دادن موسیقی به صورت آفلاین از روی حافظه محلی دستگاه است؛ اما در حال حاضر هرگز نمیتوان از موزیک پلیرهای استریم چشمپوشی کرد. در ادامه دو گزینه از بهترین سرویسهای استریم موسیقی حال حاضر را معرفی خواهیم کرد که اگر دوستدار و علاقهمند موسیقی باشید؛ قطعا با آن آشنا هستید.
۱. اسپاتیفای: موسیقی و پادکست - Spotify: Music and Podcasts
اسپاتیفای سرویس پخش موسیقی است که تقریبا در تمام سیستم عاملها میتوان از آن استفاده کرد و این امر به دلیل پلیس لیستهای خاص آن است. اسپاتیفای پلی لیستی مبتنی بر علایق شما ایجاد میکند که عموما بهیادماندنی هستند. از آنجا که همه میتوانند در این اپ پلی لیست ایجاد کنند و این لیست خود را به راحتی به اشتراک بگذارند، این اپ قابلیتی شبیه به یک سرویس اجتماعی نیز پیدا کرده است. همچنین با آموزش هوش مصنوعی میتوانید لیستهای ازپیشساختهشده را برای دوستانتان آماده کنید که اگر تازه وارد این سرویس شدهاند به راحتی بتوانند با این فهرست پخش موسیقی ارتباط برقرار کنند.
اسپاتیفای تقریبا در همهجا وجود دارد و بسیار بعید است که به ندرت در دسترسی به آن با مشکل مواجه شوید!!! و نتوانید به موسیقی مورد علاقه خود دسترسی پیدا کنید!!!. این سرویس استریم به واسطه اجرای آهنگها در فرمتهای فشرده شاید برای افراد آدیوفیل مناسب نباشد؛ اما در این زمینه نیز فنآوری آن به شدت در حال پیشرفت است و این به آن معنا است که Spotify در آینده میتواند جایگزین بسیاری از سرویسهای اینچنینی باشد. به علاوه این، اگر به پادکست علاقه داشته باشد، این سرویس گزینههای پرشمار و زیادی را در دسترس شما قرار میدهد.
قیمت: رایگان با تبلیغات و سرویسهای زماندار پولی
۲. تایدال میوزیک - TIDAL Music
در پایان لازم دیدیم تا یک سرویس استریم خاص برای افراد آدیوفیل نیز معرفی شود. تایدال یا تیدال سرویسی متفاوت است که هدف آن کاربرانی است که به شنیدن موسیقی Hi-Fi و Hi-Res علاقه دارند. تایدال میوزیک یک سرویس استریمینگ موسیقی است که برای افرادی که علاقه زیادی به شنیدن موسیقی با کیفیت بالا یا آدیوفیل دارند، توسعه داده شده است.
این سرویس توسط جی زی Jay-Z خواننده مطرح توسعه داده است و در آن گستره زیادی از آهنگها از سبکهای مختلف وجود دارد؛ اما همانطور که گفته شد، تمرکز اصلی آنها بر ارائه موسیقی باکیفیت Hi-Fi است که تا کیفیت ۱۴۱۱ کیلو بیت بر ثانیه را نیز پشتیبانی میکند. سرویس TIDAL Music از تکنولوژیهای دالبی اتموس (Dolby Atmos) و صدای ۳۶۰ درجه واقعی (Reality 360 Audio) نیز پشتیبانی میکند. از دیگر مزیتهای این برنامه، امکان پخش آفلاین است.
در تایدال یا تیدال میتوانید آخرین آهنگها و موزیک ویدئوها را کشف کنید و به آنها دسترسی پیدا کنید. پلی لیست نیز بخش مهمی از این اپ است و فهرست پخش آهنگهایی که بر مبنای مود و حس و حال و با استفاده از هوش مصنوعی ساخته شدهاند، بخشی اساسی از کتابخانه بزرگ این سرویس است. در این سرویس حتی میتوانید میکس دلخواهی از آهنگهای خود ایجاد کنید تا بتوانید پلی لیست منحصر به خودتان داشته باشید و حتی امکان اشتراک پلی لیست نیز وجود دارد.
قیمت: تست ۳۰ روزه رایگان و شروع قیمتها از ۱۲.۹۹ دلار
دانلود و نصب اپ TIDAL Music: HiFi, Playlists
پخش موسیقی در فرکانس ۴۳۲ هرتز و موزیک پلیر مناسب آن
پخشکننده موسیقی که به طور خاطر برای پخش فرکانس ۴۳۲ هرتز یا کوک ریاضیاتی یا کوک طبیعی یا کوک فیثاغورسی تنظیم و طراحی شدهاند، در میان افرادی که اعتقاد دارند که این کوک و این فرکانس، تجربه شینداری طبیعیتر و هارمونیکتری ارائه میکند، محبوبیت فزایندهای پیدا کرده است.
عموم آثار موسیقی برای فرکانس ۴۴۰ هرتز تنظیم شدهاند و طرفداران این تون معتقدند که فرکانس شواهد علمی زیادی مبنی بر اثرگذاری این فرکانس وجود ندارد؛ اما بسیاری از مخاطبان موسیقی معتقدند که فرکانس ۴۳۲ هرتز یک عامل متفاوت در این عرصه است و در فرکانس ۴۳۲ هرتز، احساس آرامش، تمرکز و ارتباط عاطفی بیشتری با موسیقی دارند.
در این میان یک موزیک پلیر، بیش از بقیه در این زمینه محبوبیت پیدا کرده است. ۴۳۲ پلیر (432 Player) یک اپلیکیشن متن باز است که ویژگیهای متنوعی در خود دارد. تیم سازنده این اپلیکیشن این ویژگیها را اینطور معرفی کرده است:
- دسترسی به بیش از ۲۵۰۰۰ ایستگاه رادیویی در سرتاسر دنیا که این برنامه آنها را در فرکانس ۴۳۲ هرتز یا ۵۲۸ کوک میکند.- جستجوی اتوماتیک کاور آلبوم (در نسخه موبایل)
- امکان ویرایش تگهای ID3
- ساخت و ایجاد پلیلیستهای شخصی که با دیگر موزیک پلیرها نیز امکان همگامسازی شدن دارند.
- امکان انتخاب قطعات آهنگ و یا یک پوشه به صورت کامل برای پخش
- امکان انتخاب بین فرکانس ۴۳۲ یا ۴۴۰ هرتز
- دستهبندی مناسب برای جستجوی آهنگها
- پشتیبانی از بلوتوث
- امکان شخصیسازی برنامه (در نسخه موبایل)
- داشتن نسخه متناسب برای سیستم عاملهای مختلف از جمله اندروید و ویندوز و آیاواس و مک
قیمت: رایگان
میتوانید نسخههای دیگر این برنامه برای دیگر سیستم عاملها را از اینجا دانلود کنید.
اپهایی که میتوانستند در این فهرست جا داشته باشند
در ادامه نام برخی از اپهای بسیار خوبی که نام آنها میتوانستند در این فهرست گنجانده شود و جای آنها خالی است را به صورت تیتروار آورده میشود. این اپها هرگز چیزی از اپهای موجود در فهرست ۲۵ برنامه معرفیشده کم ندارند و صرفا به واسطه گستردگی موضوع به آنها پرداخته نشده است. این یادکرد افتخاری برای معرفی به افرادی است که ممکن است این به دنبال برنامههایی متفاوت باشند.
مدیا مانکی - MediaMonkey (موزیک پلیر برای استفاده در سیستم عاملهای مختلف)
پلکس امپ - Plexamp (موزیک پلیر با قابلیتهای ویژه)
سیمفونیوم - Symfonium (موزیک پلیر برای استریم از منابع مختلف)
اومنیا میوزیک پلیر - Omnia Music Player (جایگزینی برای Pulsar Music Player)
جت آدیو اچ دی میوزیک پلیر - jetAudio HD Music Player (موزیک پلیر خاطرهانگیز)
آی هارت: میوزیک، ریدیو اند پادکستز - iHeart: Music, Radio, Podcasts (سرویس رایگان استریم موسیقی، رادیو و پادکست)
اونکیو اچ اف پلیر - Onkyo HF Player (مناسب شخصیسازی هدفون)
جمعبندی
تعداد بسیار زیادی موزیک پلیر بسیار خوب در اندروید وجود دارد. برای هر نیازی که داشته باشید، این نیاز چه یک پلیر ابری مثل Spotify باشد و یا یک موزیک پلیر محلی مانند Poweramp یا Musicolet یا Simple Music Play باشد، همواره راه حل و گزینهای برای برآورده کردن نیازهای شما دارد. نمیتوان به صورت قطعی یک سرویس و اپ را به دیگر ترجیح داد و در این مطلب تلاش شد تا همه نیازها و سلایق پوشش داده شود.
اگر عاشق گوش دادن به موسیقی هستید، انتخاب یک موزیک پلیر آفلاین خوب برای بهبود تجربه شنیداری شما ضروری است.
در این مقاله ما تلاش کردیم تا به صورت خلاصه بهترین اپهای موزیک پلیر اندروید را از میان خیل گزینههای پرشمار موجود به شما معرفی کنیم. اندروید پرطرفدارترین سیستم عامل دنیا است و بدیهی است که تلفنهای همراه هوشمند گستره زیادی از افراد ساکن کره زمین، از این سیستم عامل قدرت گرفته باشد. این گستره عظیم کاربری، باعث شده تا اپها و برنامههای زیادی برای آن توسعه داده شود و هر اپ نیازهای متفاوتی را هدف بگیرد. در این مقاله؛ اگرچه تمرکز اصلی روی برنامههای پخش آفلاین بوده است؛ اما تلاش شده است تا اپهایی معرفی شود تا به بهترین وجه نیازهای کاربران با سلایق مختلف از جمله افرادی که به ظاهر برنامه بسیار اهمیت میدهند، افرادی که به حریم شخصی خود اهمیت میدهند، افرادی که امکانات زیادی را خواستار هستند و یا افرادی که حداقلیترین امکانات را مد نظر دارند، افراد دوستدار صدا یا آدیوفیل را برآورده کند. همچنین در این مطلب به سرویسهای استریم نیز پرداختهایم و تلاش کردهایم تا گزینههای متعددی را مطرح کنیم تا کاربران صرفا محدود به اپهای مشهور و پرطرفدار نباشند. صد البته در این فهرست تجربه و سلیقه شخصی نیز دخیل شده است و نمیتوان این امر را نادیده گرفت.
سوالات متداول
- موزیک پلیر چیست؟
+ موزیک پلیر یا پخشکننده موسیقی و صدا، یک ابزار رمزگشایی از کدک و تبدیل آن به صدا است که در دستگاههای مختلف میتوان نصب کرد و با آن صدا را پخش کرد.
- بهترین موزیک پلیر اندروید چیست؟
+ موزیک پلیرهای زیادی برای اندروید منتشر شدهاند و به راحتی نمیتوان یکی بر دیگر برتری داد. در بخش امکانات PowerAmp یک گزینه کارآمد است که البته رایگان نیست و اگر به دنبال یک موزیک پلیر رایگان هستید، Musicolet گزینه بسیار خوبی است.
- بهترین موزیک پلیر برای یک گوشی قدیمی چیست؟
+ برای گوش دادن به موسیقی در گوشی تلفن همراه قدیمی، Simple Music Player یک گزینه خوب با امکانات عالی است و همچنین میوزیکولت نیز یکی از گزینهها است.
- آیا نیاز است که نسخههای پولی موزیک پلیرها را تهیه کرد؟
+ این بستگی به نیاز شما دارد و در عموم موارد نسخههای رایگان در سطح بسیار خوبی کاربردی هستند و نیازی به نصب نسخههای غیررایگان نیست.
- آیا این موزیک پلیرها در دیگر سیستم عاملها نیز منتشر شدهاند؟
+ تعدادی از موزیک پلیرهای این فهرست از جمله AIMP، Foobar2000، VLC و ... برای iOS و ویندوز نیز منتشر شدهاند.
- آیا موزیک پلیر خود دستگاه اندرویدی برای گوش دادن به موسیقی کافی نیست؟
+ موزیک پلیرهای داخلی دستگاههای مبتنی بر اندروید در سالهای اخیر پیشرفت زیادی داشتهاند و تا حدود زیادی برای کاربری عمومی بهینه شدهاند؛ اما برای دریافت امکانات حرفهایتر، گزینههای معرفی شده در این مقاله را مورد توجه قرار دهید.
منابع
نظر شما چیست؟ شما چه تجربه از کار با مرورگرها دارید؟ چه امکاناتی از یک موزیک پلیر مد نظر شما است و نیاز شما را برطرف میکند؟ اپ مورد علاقه شما چیست؟ فراموش نکنید که نظر خودتان را در بخش کامنتها با ما در میان بگذارید. ما از شنیدن نظر شما خوشحال خواهیم شد.
سلام واقعا خسته نباشید ای کاش چند تا برنامه با پشتیبانی از فرکانس 432 معرفی میکردید الان خیلی محبوب شده
سلام، از حسن نظر و توجه شما سپاسگزاریم. به زودی در پستی جدا موزیکپلیرهای مناسب پخش در فرکانس ۴۳۲ هرتز رو در این سایت یا در دنیای موسیقی درمانی معرفی میکنیم. پایدار باشید.