آلبوم کلاسیک مدرن یک میلیارد سال بعدی The Next Billion Years اثری از آهنگساز آلمانی، ربات کخ Robot Koch است. او به واسطه استفاده ارگانیک از صداهای موسیقی الکترونیک و همچنین تسلط بر موسیقی معاصر، توانسته نامخود را به عنوان هنرمندی متعلق به آینده مطرح نماید.
این هنرمند آلمانی در ساخت آلبوم یک میلیارد سال بعدی از منابع شرقی و غربی الهام گرفته است. «هر چیز که در جستن آنی، آنی» (What you seek is seeking you) این مصرع از اشعار مولوی، شاعر پرآوازه ایرانی، از منابع اصلی الهامبخش او در ساخت این آلبوم بوده است. همچنین جمله «این جادوی خالص است. من چیزی را پیدا کردم که اصلا به اینکه به دنبال آن بودم، آگاه نبودم» (It’s pure magic. I found something I didn’t consciously know I was looking for) از ژاک-ایو کوستو Jacques-Yves Cousteau (محقق، بومشناس، فعال محیط زیست، محقق، عکاس و مستندساز فرانسوی که نام او به صورت دستنوشت روی کاور آلبوم نوشته شده است)، دیگر منبع الهام او در ساخت این آلبوم بودهاند. محیط زیست و تغییرات اقلیمی، نیز منبع الهامبخش مهم دیگر او بودهاند، امری که در نام آلبوم به وضوح مشهود است. ربات یا رابرت کخ در این آلبوم موسیقی بی کلام نگاهی درونگرا داشته است. او در این آلبوم تلاش کرده است تا به مفهوم آگاهی انسانی بپردازد. او معتقد است آنچه موجب وضع بد دنیای کنونی شده است، جداافتادگی آنها از طبیعت و دیگر انسانها است. او موسیقی را امری فراتر از فیلم، کتاب و ادبیات میداند و معتقد است هیچ چیز به اندازه موسیقی نمیتواند به حریم آگاهی ذهن راه یابد. ربات کخ موسیقی را پلی برای برقراری همدلی و ارتباط میداند که با آن میتوانیم به صورت جمعی رستگار شویم و محدودیتهای ذهنیمان را کنار بزنیم. این آهنگساز آلمانی در این آلبوم توانسته سطحی بالا از تفکر فلسفی را با موسیقی تلفیق نماید. آلبوم The Next Billion Years اثری شنیدنی و سزاوار توجه است که میتوان با آن به عمق ذهن رفت و از مرزهای آگاهی گذشت و به تجربه انتزاعی خالصی از یک موسیقی عمیق و تاملبرانگیز رسید. این آلبوم تلاشی است برای واکاوی آن چیزی که میتوان از یک میلیون سال آینده تخیل کرد و به جایگاه ما، به عنوان بشر در تاریخ و کره زمین فکر کرد.
اگرچه بسیار دیر، اما در نهایت توجه هنرمندان زیادی در شاخههای مختلف هنری به مسئله بحران تغییرات اقلیمی جلب شده است. این بحران که آن را میتوان بزرگترین بحران بشری تا به امروز توصیف کرد، سزاوار آن است که بیش از هر زمانی مورد توجه قرار گیرد و اصحاب هنر در این میان به واسطه تاثیرگذاری خود، نقش مهمتری دارند. آنچه موضوع این آلبوم است، باید به موضوع تفکر هر انسانی در هر نقطه از کره زمین بدل شود و بیش از هر زمانی فرآیند انباشت تولید و سرمایه و صنعتیسازی را مورد بررسی قرار داد و با تفکری انتقادی به نقش آنها در وضعیت بیثبات کنونی دنیا نگریست. هدف ربات کخ در این آلبوم آن است که وضعیت کنونی دنیا را به دقت مورد توجه قرار داده و به آینده محتمل ما در سالهای آتی و چه بسا میلیاردها سال دیگر فکر کند.
آلبوم ارائهشده در دنیای موسیقی، شامل نسخه کار مجدد The Next Billion Years Rework در ۷ قطعه نیز هست که در آن ربات کخ با هنرمندانی از کشورهای مختلف شامل دلیا دو فرانس Delhia de France، الک فین Alek Fin، اسلو شیور Slow Shiver، هوگار Hugar، مارهای روسیه Snakes of Russia، رکیو Recue و ویکتور اوری آرناسون Viktor Orri Árnason به همکاری پرداخته است.