دنیای موسیقی
موسیقی از چهار گوشه دنیا
دانلود آلبوم Kauan Discography اثر Kauan
Kauan - 2007-2023
فرمت : MP3 320kbps
تعداد آلبوم : 16
تعداد آهنگ : 101
2007-2023
رتبه آلبوم در allmusic
N/A
رتبه آلبوم در Discogs
N/A
رتبه آلبوم در دنیای موسیقی
N/A
0:00
0:00
Kauan - Lumikuuro (2007)
01. Alku | 02:08
02. Aamu Ja Kaste | 07:01
03. Lumikuuro | 07:29
04. Savu | 04:11
05. Koivun Elämä | 06:27
06. Syleilyn Sumu | 05:14
07. Villiruusu | 05:17
08. Syleilyn Sumu (Acoustic) | 05:11
 
Kauan - Tietäjän Laulu (2008)
01. Вместо слёз | 06:37
02. Kyynelten Sijaan | 09:26
03. Песнь матери | 06:01
04. Äidin Laulu | 12:02
05. Прозрачный цветок | 08:12
06. Orkidea | 10:34
 
Kauan - Aava Tuulen Maa (2009)
01. Ommeltu Polku | 04:58
02. Valveuni | 10:39
03. Föhn | 10:15
04. Sokea Sisar | 12:35
05. Neulana Hetkessä | 10:39
 
Kauan - Kuu.. (2011)
01. Tähtien Hiljainen Laulu | 14:59
02. Kauniin Kuun Sävelen | 08:23
03. Ikuinen Junan Kulku | 11:15
04. Suora Liila Sydänkäyrä | 11:49
 
Kauan - Pirut (2013)
01. I | 04:58
02. II | 04:42
03. III | 05:15
04. IV | 08:00
05. V | 04:57
06. VI | 03:31
07. VII | 04:07
08. VIII | 03:27
 
Kauan - Muistumia (2014)
01. Unsoi | 04:54
02. Aamu Ja Kaste | 06:20
03. Lumikuuro | 07:02
04. Koivun Elämä | 06:22
05. Sumun Syleily | 06:02
06. Äidin Laulu | 10:54
07. Orkidea | 08:58
 
Kauan - Sorni Nai (2015)
01. Akva | 07:56
02. Kit | 07:07
03. Khurum | 07:50
04. Nila | 07:18
05. At | 07:19
06. Khot | 08:20
07. Sat | 06:13
 
Kauan - Kaiho (2017)
01. Lapsenmuisto | 05:32
02. Kasvot | 07:25
03. Siiville Nousu | 09:32
04. Poissa | 02:24
05. Lahja | 10:31
06. Nainen | 05:03
07. Sateen Huuhtoma | 07:26
08. Kaiho | 02:58
 
Kauan - Live 13 (2018)
01. Savu  Aamu Ja Kaste | 08:04
02. Lumikuuro | 06:58
03. Koivun Elama | 06:26
04. Sumun Syleily | 06:01
05. Вместо Слёз | 04:38
06. Aidin Laulu | 11:09
07. Orkidea | 07:58
08. Unsoi | 05:02
 
Kauan - Kaiho (Instrumental Version) (2018)
01. Lapsenmuisto | 05:32
02. Kasvot (Instrumental) | 07:27
03. Siiville Nousu (Instrumental) | 09:33
04. Poissa | 02:24
05. Lahja (Instrumental) | 10:32
06. Nainen (Instrumental) | 05:03
07. Sateen Huuhtoma (Instrumental) | 07:26
08. Kaiho | 02:58
 
Kauan - Ice Fleet (2021)
01. Enne | 04:24
02. Taistelu | 05:09
03. Maanpako | 05:47
04. Kutsu | 05:13
05. Raivo | 08:11
06. Ote | 07:25
07. Hauta | 05:19
 
Kauan - Sorni Nai (Live) (2021)
01. Akva (Live) | 06:45
02. Kit (Live) | 07:06
03. Khurum (Live) | 07:50
04. Nila (Live) | 07:18
05. At (Live) | 07:19
06. Khot (Live) | 08:19
07. Sat (Live) | 05:50
 
Kauan - Pirut (Live) (2022)
01. I (Live) | 04:59
02. II (Live) | 04:42
03. III (Live) | 05:21
04. IV (Live) | 07:54
05. V (Live) | 04:52
06. VI (Live) | 03:36
07. VII (Live) | 04:07
08. VIII (Live) | 03:30
 
Kauan - Äidin Laulu (Live) (2022)
01. Äidin Laulu (Live) | 11:06
 
Kauan - Lumikuuro (Live) (2022)
01. Savu & Aamu ja Kaste (Live) | 07:57
02. Lumikuuro (Live) | 06:56
03. Koivun Elämä (Live) | 06:21
04. Sumun Syleily (Live) | 06:00
05. Вместо Слёз (Live) | 04:36
06. Äidin Laulu (Live) | 11:06
07. Orkidea (Live) | 07:52
08. Unsoi (Live) | 05:01
 
Kauan - Fohn [Single] (2023)
امکان دانلود و گوش دادن تکی قطعات این مجموعه در حال حاضر وجود ندارد.

دیسکوگرافی کائوئان

Kauan Discography

Kauan - Lumikuuro (2007)
Kauan - Tietäjän Laulu (2008)
Kauan - Aava Tuulen Maa (2009)
Kauan - Kuu.. (2011)
Kauan - Pirut (2013)
Kauan - Muistumia (2014)
Kauan - Sorni Nai (2015)
Kauan - Kaiho (2017)
Kauan - Live 13 (2018)
Kauan - Kaiho (Instrumental Version) (2018)
Kauan - Ice Fleet (2021)
Kauan - Sorni Nai (Live) (2021)
Kauan - Pirut (Live) (2022)
Kauan - Äidin Laulu (Live) (2022)
Kauan - Lumikuuro (Live) (2022)
Kauan - Fohn [Single] (2023)
به این محصول امتیاز دهید
دانلود آلبوم موسیقی
دانلود آلبوم
نظرات
برای ثبت نظر و شرکت در بحث ها عضو دنیای موسیقی شوید
محصولات مرتبط
آلبوم Kaiho اثر Kauan
Kauan
آلبوم Entropy اثر Felperc
Felperc
آلبوم Numinous اثر Those Who Ride with Giants
Those Who Ride with Giants
آلبوم Oscillate اثر pg.lost
pg.lost
آلبوم HISS اثر Carmen Sea
Carmen Sea
آلبوم Palmares / Pit [EP] اثر Bert Dockx
Bert Dockx
آلبوم Wilderness Hymnal Discography اثر Wilderness Hymnal
Wilderness Hymnal
موسیقی برای زندگی بهتر
دنیای موسیقی تقدیم می‌کند